Οι Υπηρεσίες μας

Οικιακός Καθαρισμός μετακόμισης

Ετοιμάστε τον χώρο σας για τη μεγάλη μέρα!

Είτε είστε μια οικογένεια που μετακινείται σε ένα νέο χώρο ή είστε ένας κτηματομεσίτης/τρια που παρουσιάζει μια νέα ιδιοκτησία, ένας καλός  καθαρισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά στάδια της διαδικασίας. Μπορείτε να μας επιτρέψετε να πάρουμε ένα μέρος του άγχους σας από την μετακόμιση ή επίδειξη της οικίας με έναν καθαρισμό του ακινήτου από την επιχείρησή μας.

Μπορούμε να παρέχουμε σε βάθος καθάρισμα όλου του χώρου της οικίας έτσι ώστε να μπείτε στο πλέον καθαρό σπίτι σας ή να δείξετε σε πιθανούς αγοραστές μια καθαρή και όμορφη κατοικία.

Συνεργαζόμαστε με κτηματομεσίτες και συμβούλους κατοικίας οι οποίοι μας εμπιστεύονται και βασίζονται στις υπηρεσίες καθαρισμού που προσφέρουμε. Και στην περίπτωση που μετακομίζετε στην νέα σας κατοικία μη διστάσετε να μας καλέσετε για ένα λεπτομερή καθαρισμό, πριν τοποθετήσετε τα πράγματά σας και εγκατασταθείτε.

Καθαρισμός Πισίνας

Η πισίνα είναι μια κατασκευή που πολλοί θα ήθελαν να έχουν σπίτι τους αφού εξασφαλίζει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Αν, λοιπόν, είστε από τους τυχερούς που διαθέτουν πισίνα η συντήρηση και ο τακτικός καθαρισμός πισίνας είναι απαραίτητοι. Από την άποψη υγιεινής το χλώριο από μόνο του δεν είναι αρκετό αφού η πισίνα είναι πόλος έλξης πολλών μικροβίων. Αν θες να κολυμπάς στην πισίνα σου χωρίς να επιβαρύνεται ο οργανισμός σου, επιβάλλεται ο τακτικός καθαρισμός της. Επιπλέον, η πισίνα πέρα από την ικανοποίηση που προσφέρει, προσφαίρει και ένα επιπλέον πλεονέκτημα, την αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου. Όμως το πρασινισμένο νερό και τα φύλλα που έχουν πέσει στην επιφάνεια της δίνουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, κάνοντας το χώρο σας να φαίνεται παρατημένος και απεριποίητος.

Υγρός Βιολογικός καθαρισμός

Το συνεργείο μας mr&mrs.clean αναλαμβάνουμε με υψηλή επαγγελματική υπευθυνότητα τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιού καθώς και καρεκλών τραπεζαρίας, εφαρμόζοντας προηγμένες μεθόδους βιολογικού καθαρισμού με ειδικά μηχανήματα και επώνυμα καθαριστικά της εταιρείας Kärcher.

Διαδικασία υγρού βιολογικού καθαρισμού:

  • Επιτόπιος έλεγχος από το εξειδικευμένο μας προσωπικό και ενημέρωση οσον αφορά την διαδικασία και τα αποτελέσματα του καθαρισμού.
  • Έναρξη βιολογικού καθαρισμού με βαθύ καθαρισμό – απορρόφηση από σκόνη, τρίχες, χρησιμοποιώντας ιτην ισχυρή επαγγελματική απορροφητική σκούπα της Kärcher.
  • Υλοποίηση βιολογικού ψεκασμού με επαγγελματική πλυστική μηχανή Kärcher και μείγμα νερού με καθαριστικό σε όλη την επιφάνεια.
  • Απορρόφηση του υγρού μείγματος και καθαρισμός με επαγγελματική μηχανή Kärcher.
  • Αφαίρεση λεκέδων & καθαρισμός με ειδική μαλακή βούρτσα στις επιφάνειες όπου είναι απαραίτητο.
  • Ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού με ψεκασμό ειδικού αντιαλλεργικού σπρέι στις επιφάνειες με σκοπό την μακροχρόνια αποφυγή επανεμφανίσεως ακάρεων, βακτηρίων και άλλων μικροοργανισμών.
  • Απολύμανση από μύκητες, βακτήρια, παθογόνους ιούς (γρίπης, ηπατίτιδας κα). Η απολύμανση εφαρμόζεται δωρεάν από την εταιρία μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθαρισμού με διάρκεια & υψηλό αποτέλεσμα υγιεινής για τα σαλόνια σας.

Πλήρες στέγνωμα (4-5 ώρες).

Βιοτεχνικοί χώροι
Η εταιρεία καθαρισμού κατανοεί τις ανάγκες των βιοτεχνικών εγκαταστάσεων και το προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει σχεδόν κάθε πρόκληση που παρουσιάζεται, ειδικά σε χώρους που οι διαδικασίες καθαρισμού χρειάζεται να είναι προσεκτικές και πάντα με επιπλέον ασφάλεια. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο σε εξειδικευμένες εργασίες καθαρισμού, με προφυλάξεις ασφαλείας και ευέλικτους χρόνους καθαρισμού. Η Εταιρεία Καθαρισμού διαθέτει μέτρα ασφαλείας που διασφαλίζουν ότι το προσωπικό μας λειτουργεί με τρόπο που να είναι ασφαλές τόσο για τους ίδιους όσο και για τους υπαλλήλους σας.Ο καθαρισμός σε βιοτεχνικό ή βιομηχανικό περιβάλλον εργασίας παρουσιάζει προκλήσεις που μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν από την καλή επικοινωνία καθώς και από αποτελεσματικές μεθόδους και διαδικασίες καθαρισμού που εκτελούνται με συνέπεια.
Απολυμάνσεις

Η Mr & Mrs αναλαμβάνει απολυμάνσεις, μυοκτονίες κάθε είδους σε επαγγελματικούς, ιδιωτικούς και κοινόχρηστους χώρους. Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων, εξασφαλίζουν πάντα τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων (κατσαρίδες, έντομα, ποντίκια, μυρμήγκια) με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη υγεία των ενοίκων. Η εταιρία μας διαθέτει πείρα και κατάρτιση έτσι ώστε να ολοκληρώσει με επιτυχία κάθε είδους απολύμανση (κατσαριδοκτονίες, απεντομώσεις, μυοκτονίες, μικροβιοκτονίες, απωθήσεις πτηνών ή ερπετών, κ.ά.).

Είσοδοι Επιχειρήσεων και πολυκατοικιών
Για να μπει ο νέος πελάτης στην επιχείρησή σας και να σχηματίσει μια πρώτη καλή εντύπωση θα πρέπει η είσοδος να είναι όχι απλά καθαρή, αλλά πεντακάθαρη. Είτε η επιχείρηση σας βρίσκεται σε πολυκατοικία, είτε σε ισόγειο, είτε σας ανήκει μια πολυκατοικία και επιθυμείτε καθαρισμό εισόδου τότε μπορείτε να μας καλέσετε. Αναλαμβάνουμε καθαρισμό εισόδου και σκαλιών πολυκατικίας αλλά και παραθύρων έτσι ώστε και οι πελάτες σας να θέλουν να σας επισκεφτούν χωρίς να σκέφτονται αρνητικά και οι κάτοικοι της πολυκατοικίας να απολαμβάνουν ποιοτική διαμονή. Ο καθαρισμός μπορεί να είναι και προγραμματισμένος ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα με τις ανάγκες καθαρισμού και το μέγεθος του χώρου.
Τακτικός Καθαρισμός σπιτιού

Ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν αρκετές ώρες την ημέρα για να κάνετε όλα όσα θα θέλατε. Η προσπάθεια να εξισορροπήσετε τη φροντίδα της οικογένειάς σας με την εργασία και στη συνέχεeια η προσπάθεια να βρεθεί κάποιος προσωπικός ελεύθερος χρόνος μόνο για εσάς είναι σχεδόν αδύνατη. Η εταιρεία καθαρισμού Mr and Mrs Clean είναι εδώ για να σας ενημερώσει ότι δεν χρειάζεται να παλέψετε πια μια χαμένη μάχη με τις οικιακές εργασίες καθαρισμού. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Αν ψάχνετε για μια εταιρία καθαρισμού για να σας βοηθήσει να μην σπαταλάτε τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σας και να μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή σας με την οικογένεια και τους φίλους σας, τότε τηλεφωνήστε μας. Είτε θέλετε μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως για παράδειγμα κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε δεκαπενθήμερο ή μόνο για να καθαριστεί το σπίτι μία φορά το μήνα. Θα κάνουμε όσες επισκέψεις θέλετε με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην περιοχή της Κορινθίας. Τιμοκατάλογο δεν έχουμε διότι κάθε σπίτι είναι ξεχωριστό, κάθε εργασία είναι διαφορετική, αφού κάθε πελάτης είναι διαφορετικός.

Καθαρισμός Καμινάδας
Καθαρισμός Καμινάδας

Ολοκληρωμένο Σύστημα Καθαρισμού και Διαρκούς Φροντίδας καμινάδων.

Καθαρισμός Κήπων

Η Mr & Mrs Clean με το καταρτισμένο προσωπικό της μπορεί να συντηρεί τον κοινόχρηστο κήπο της πολυκατοικία σας. Αναλαμβάνουμε τον πλήρη καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου όπως παρτέρια με λουλούδια, τα χαλικόστρωτα και τα πλακόστρωτα του κήπου, τα πεσμένα και μαραμένα φύλλα ή τα υπολείμματα από κομμένους φράχτες και χορτάρι. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε και για κατασκευές, φύτεμα, κλάδεμα, κούρεμα γκαζόν καλέστε μας να εξετάσουμε τον χώρο και να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά! Η εταιρείας μας εγγυάται την άριστη κατάσταση και την σωστή ανάπτυξη όλων των φυτών και λουλουδιών σας για την ομορφία του περιβάλλοντος χώρου σας.

Καθαρισμός Γραφείων
Οι επιχειρήσεις επενδύουν ένα μεγάλο ποσό για τις εγκαταστάσεις τους και η Εταιρία μας καθαρισμού μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της επένδυσης συντηρώντας την σωστά έτσι ώστε να αντέξει μέσα στο χρόνο. Θα σας βοηθήσουμε να εκτιμήσετε τις ανάγκες σας σε καθαρισμό και θα σας προτείνουμε τη συχνότητα καθαρισμού με βάση το περιβάλλον εργασίας σας. Δεν είναι όλα τα γραφεία ίδια και κατανοούμε ότι μπορεί να υπάρχουν μοναδικές ανάγκες που χρειάζονται διαφορετική προσέγγιση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν παραθέτουμε τυφλά κόστος μέσω τηλεφώνου ή απλώς χρησιμοποιήσαμε μια μέθοδο "συνολικού κόστους" ανά τετραγωνικό πόδι για να καθορίσουμε ένα μηνιαίο κόστος. Θα στείλουμε έναν εκπρόσωπο για να συναντηθούμε μαζί σας και να αξιολογήσουμε τις εγκαταστάσεις σας. Στη συνέχεια, θα δημιουργήσουμε μια πρόταση που είναι φτιαγμένη για την εταιρεία σας και τις ανάγκες της. Ένα καθαρό γραφείο είναι ένα υγιεινό γραφείο το οποίο σίγουρα δρα αναζωογονητικά, αυξάνει θετικά τη διάθεση και ίσως μειώνει κάποιες αρρώστιες, μειώσει αναρρωτικές άδειες και αυξήσει την παραγωγικότητα.
Υπηρεσίες απολύμανσης χώρων με νεφελοποίηση
Υπηρεσίες απολύμανσης χώρων με νεφελοποίηση

Να Υπηρεσίααπολύμανσης χώρων με νεφελοποίηση φροντίδας, σε ιατρεία, σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς, γυμναστήρια, δωμάτια ξενοδοχείων.

Η φορητή συσκευή νεφελοποίηση θερμαίνει και διασκορπίζει το απολυμαντικό διάλυμα σε όλο το δωμάτιο, επιτυγχάνοντας απολύμανση όλων των σκληρών επιφανειών, δαπέδων, επίπλων, τοίχων, μηχανημάτων και συσκευών εντός του δωματίου. Πλήρης απολύμανση επιτυγχάνεται αυτόματα εντός 2 ωρών χωρίς την ανθρώπινη παρουσία. Πριν την απολύμανση με νεφελοποίηση προηγείται καθαρισμός του δωματίου με ένα κοινό καθαριστικό.καλέστε μας για πληροφοριες

Καθαρισμός οικίας/σπιτιού
Ετοιμαστείτε να δείτε το σπίτι σας να αστράφτει από καθαριότητα. Κατά την πρώτη επίσκεψη, το σπίτι σας καθαρίζεται σχολαστικά από πάνω προς τα κάτω. Αυτή είναι η πιο χρονοβόρα διαδικασία, η οποία θα φέρει το σπίτι σας στο πρότυπο του "καθαρού". Μετά από αυτή την αρχική εργασία καθαρισμού, θα χαρούμε να επιστρέψουμε σε εβδομαδιαία, μηνιαία ή περιστασιακή βάση, προκειμένου να διατηρήσουμε το σπίτι σας καθαρό και το πορτοφόλι σας όσο το δυνατόν πιο γεμάτο, προσφέροντας μειωμένες τιμές για πιο συχνές επισκέψεις. Καλέστε μας να συζητήσουν όλα τα αιτήματα σας και τις ανάγκες σας, καθώς κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και εμείς προσέχουμε τις λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά. Πιστεύουμε ότι ένα καθαρό σπίτι είναι ένα ευτυχισμένο σπίτι.
Καθαρισμός στρωμάτων με UVC
Εάν έχουμε την υπόνοια ότι στον χώρο υπάρχουν ακάρεα θα πρέπει να κάνουμε απολύμανση άμεσα προκειμένου να απαλλαγούμε. Τα ακάρεα ευθύνονται για πολλών ειδών αλλεργίες, και για την ψώρα. Το συνεργείο απολυμάνσεων της εταιρείας χρησιμοποιεί δραστικές μεθόδους και σκευάσματα για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος. Νεα υπηρεσια καθαρισμου στρωματων με την σκουπα kirdi και σαρωση με ακτινες UVC για την αποτελεσματικη καθαριοτητα απο ακαρεα.Καλεστε για περισσοτερες πληροφοριες.
Καθαρισμός όταν φεύγει ο ενοικιαστής

Όταν ένας ενοικιαστής μετακομίζει από την ιδιοκτησία σας, θέλετε και όλα τα ίχνη του να μετακομίσουν. Εδώ είναι που χρειάζεται ένας καλός καθαρισμός. Οι ειδικευμένοι καθαριστές μας θα αφήσουν την ιδιοκτησία πεντακάθαρη και φιλόξενη για κάποιον νέο. Επιπλέον θα μπορείτε μετά τον καθαρισμό να βγάλετε φωτογραφίες του χώρου σας, να τις στείλετε σε ειδικές ιστοσελίδες και σε μεσιτικά γραφεία για να μπορείτε να βρείτε νέο ενοικιαστή σε σύντομο χρονικό διάστημα.  Το καλύτερο δώρο καλωσορίσματος για τον νέο ενοικιαστή είναι ένα πεντακάθαρο σπίτι.