Υγρός καθαρισμός

 
Διαδικασία υγρού καθαρισμού:
Επιτόπιος έλεγχος από τον mr.adn.mrs clean και ενημέρωση όσον αφορά την διαδικασία και τα αποτελέσματα του καθαρισμού. Πρώτο Στάδιο:Kαθαρισμού Σαλονιού – Καναπέ με βαθύ καθαρισμό – απορρόφηση από σκόνη, τρίχες, χρησιμοποιώντας την ειδική επαγγελματική απορροφητική σκούπα της Kärcher.
 
Δεύτερο Στάδιο:Καθαρισμού – Καναπέ με ειδική απολύμανση στις επιφάνειες με σκοπό την μακροχρόνια αποφυγή επανεμφανίσεως ακάρεων, βακτηρίων και άλλων μικροοργανισμών. Απολύμανση από μύκητες, βακτήρια, παθογόνους ιούς (γρίπης, ηπατίτιδας κα).
 
Η απολύμανση εφαρμόζεται δωρεάν από την εταιρία μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθαρισμού με διάρκεια & υψηλό αποτέλεσμα υγιεινής για τα σαλόνια σας. Τρίτο Στάδιο:Καθαρισμού Σαλονιού – Καναπέ με ψεκασμό επαγγελματικής πλαστικής μηχανής Kärcher και μείγμα νερού με καθαριστικό σε όλη την επιφάνεια και ταυτόχρονη απορρόφηση του υγρού μείγματος, βρωμιάς και ρύπων.Άμεση Αφαίρεση λεκέδων & καθαρισμός με ειδική μαλακή βούρτσα στις επιφάνειες όπου είναι απαραίτητο.
 
Τέταρτο Στάδιο:Oλοκλήρωση του Καθαρισμού Σαλονιού – Καναπέ με ψεκασμό ειδικού αντιαλλεργικού σπρέι Πλήρες στέγνωμα (4-5 ώρες). ΠΡΟΣΟΧΗ:
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο στάδιο καθαρισμού (ειδικό σκούπισμα – απορρόφηση) δεν συνιστά από μόνο του καθαρισμό ή στεγνό καθαρισμό.