Καθαρισμός καναπέδων, πολυθρόνας, σαλονιού

Παρακάτω σας αναλύουμε όλα τα βήματα που θα υλοποιήσουμε, εφόσον μας αναθέσετε τον καθαρισμό καναπέδων, πολυθρόνας ή σαλονιού γενικότερα στον χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης και μαζί σας.
• Απορρύπανση στο εσωτερικό του σαλονιού με ειδική μηχανή αναρρόφησης υψηλής τεχνολογίας και μεγάλης ισχύος με τη μέθοδο της δόνησης σε κάθε τμήμα ξεχωριστά (κορμός, μαξιλάρια μπράτσα ή αλλά μέρη που μπορεί να αποτελείται).
• Πλύσιμο της υφασμάτινης επιφάνειας με μηχανή εξτραξιόν πλύσης απόπλυσης υψηλού ψεκασμού και ελεγχομένης ρίψης νερού για γρήγορο στέγνωμα, χρησιμοποιώντας οικολογικά βιοδιασπώμενα προϊόντα καθαρισμού με την τεχνολογία της μικροδιάσπασης (microsplitting), εξαφανίζοντας μόνιμους λεκέδες, κιτρινίλες, ξεθωριάσματα χωρίς να μένουν κατάλοιπα απορρυπαντικού ακόμα και από προηγούμενες χρήσεις . Εφαρμογή ειδικών ενισχυτικών πλύσης για έντονες εστίες βρωμιάς (από κατοικίδια κ.ά), χρησιμοποιώντας υγρό οξυγόνο για απολύμανση και λεύκανση ή συγκεκριμένα σκευάσματα για την αποκόλληση και εξάλειψη από στάμπες και ανεξίτηλα σημάδια.
Απόσμιση όλης της πλυμένης επιφάνειας, όπου εδώ πραγματικά εξαφανίζονται οι ενοχλητικές και δυσάρεστες μυρωδιές του τσιγάρου, ποτού, φαγητού ή οτιδήποτε άλλου μπορεί να μας έχει ξεφύγει πάνω στο σαλόνι μας. Η αίσθηση, που χαρίζει η απόσμιση είναι ένα απαλό και ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας με διάρκεια και προστασία από την επανεμφάνιση ακάρεων για τουλάχιστον οχτώ μήνες.
Προαιρετικά, γίνεται η ατμοαπολύμανση σε όλες τις ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες με ατμοκαθαριστή ελεγχόμενης ροής και πολλαπλών εξαρτημάτων για κάθε επιφάνεια.