Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H Mr and Mrs Clean είναι ένα συνεργείο καθαρισμού με έδρα τους Αγίους Θεόδωρους στο Νομό Κορινθίας. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμοών χώρων και απολυμάνσεις. Με την πρόσβαση στον ιστότοπο μας, αλλά και στις υποσελίδες του, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εάν δεν συμφωνείτε με οποιονδήποτε από αυτούς τους όρους, απαγορεύεται η χρήση ή η πρόσβαση στον ιστότοπο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Ζητάμε προσωπικές πληροφορίες μόνο όταν τις χρειαζόμαστε πραγματικά, για να σας ενημερώσουμε για κάτι που πιστεύουμε πως θα σας ενδιαφέρει. Τις συλλέγουμε με δίκαια και νόμιμα μέσα & με τη συγκατάθεσή σας. Σας ενημερώνουμε επίσης για το λόγο συλλογής και πώς αυτές θα χρησιμοποιηθούν.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ:

Contact Form – Φόρμα Επικοινωνίας

Συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας, μας παρέχετε τις πληροφορίες που πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το αίτημά σας. Αυτά τα δεδομένα δεν διατηρούνται στη βάση δεδομένων μας ή στον διακομιστή μας. Δεν μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες με τρίτους. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για μελλοντικούς σκοπούς μάρκετινγκ, εκτός εάν ζητηθεί ρητά να μην χρησιμοποιηθούν, τις προστατεύουμε για όσο χρόνο έχουμε επικοινωνία και στη συνέχεια τις διαγράφουμε.

Δεν μοιραζόμαστε προσωπικά στοιχεία ταυτότητας δημοσίως ή με τρίτους, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο.

Αρχεία καταγραφής ασφαλείας

Αν κάποιος προσπαθήσει να έχει πρόσβαση στην περιοχή διαχείρισης του ιστότοπού μας χωρίς να έχει άδεια, τότε διατηρούμε τη διεύθυνση IP του στα αρχεία καταγραφής. Γιατί αυτό υποδηλώνει ακατάλληλη χρήση και κακοήθη προσπάθεια και ως εκ τούτου έχουμε το δικαίωμα να διατηρούμε τέτοια αρχεία καταγραφής και να τα επεξεργαζόμαστε.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα χρήστη και τις προσωπικές πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Δεν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα στην ιστοσελίδα μας. Οι φόρμες επικοινωνίας αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όλα τα δεδομένα που εκχωρούνται, διαγράφονται.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Οι servers μας βρίσκονται στην Ελλάδα και είναι συμβατή με το GDPR.
 

ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ

Ο Server μας διαθέτει μηχανισμούς προστασίας από κακόβουλο λογισμικό, εσωτερικά συστήματα αναφοράς και σύστημα ειδοποίησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περίπτωση ανίχνευσης ύποπτης δραστηριότητας.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε SSL / HTTPS σε όλες τις σελίδες του ιστοτόπου μας. Αυτό κρυπτογραφεί τις επικοινωνίες των χρηστών μας με τους διακομιστές, ώστε οι προσωπικές πληροφορίες που τα αναγνωρίζουν να μην μπορούν να βρεθούν ποτέ από τρίτους χωρίς άδεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εάν δεν καλυφθήκατε με τα παραπάνω και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση:

Email: info@mrandmrsclean.gr