Blog

Αφήστε τα γλυκά σας κατοικίδια να χαίρονται τους καναπέδες σας εξάλλου μια γωνίτσα ποιανού και εάν αφ

Το συνεργειο μας Mr and Mrs Clean παρακολουθήσε ένα ακόμα σεμινάριο για την βελτίωση τον υπηρεσιών στον τομέα της καθαριότητας απολύμανσης κάθε μέρα και ένας καινούργιος στόχος σας

Παρακάτω σας αναλύουμε όλα τα βήματα που θα υλοποιήσουμε, εφόσον μας αναθέσετε τον καθαρισμό καναπέδων, πολυθρόνας ή σαλονιού γενικότερα στον χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης και μαζί σας.

Αν σκέφτεσαι να ενοικιάσεις ένα ήδη επιπλωμένο σπίτι, ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων είναι μια εργασία απολύτως απαραίτητη! Οι λόγοι είναι, γενικά, ευνόητοι αλλά σίγουρα υπάρχουν και ορισμένα στοιχεία που θα αγνοείς.

Έφτασε η άνοιξη! Η διάθεσή μας γίνεται περισσότερο ευχάριστη και στο πλαίσιο αυτό έχουμε και όρεξη να διαχειριστούμε το θέμα του καθαρισμού με διαφορετική και πιο χαλαρή διάθεση.

Οδηγίες από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας για τον περιβαλλοντικό καθαρισμό για τον καθαρισμό και την απολύμανση σχολείων/πανεπιστημίων, χώρων αναμονής, μαθητικών/φοιτητικών εστιών χώρων εργασίας που έχουν εκτεθεί στον ιό SARS-CoV-2

Το Υπουργείο Υγείας ενόψει της πιθανής ύπαρξης ιογενούς λοίμωξης από το νέο κορωνοιό (COVID -19) στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τη προστασία της Δημόσιας Υγείας κρίνει σκόπιμο και απαραίτητο να εντατικοποιηθούν οι Υγειονομικοί έλεγχοι στις επιχειρήσεις Υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενημερώνοντ

Ο κοροναϊός μολύνει τον περιβάλλοντα χώρο, αλλά δεν επιβιώνει μετά τη χρήση κοινού απολυμαντικού

Οι ιοί είναι πολύ μικρότεροι από τα βακτήρια. Για να πολλαπλασιαστούν χρειάζονται ζωντανά κύτταρα. Χρησιμοποιούν τα ανθρώπινα κύτταρα τα οποία προσβάλλουν. Πώς; Υποχρεώνοντας το κύτταρο να δημιουργήσει καινούργιους ιούς.

Κριτίρια Επιλογής Εταιρίας Απεντομώσεων

Κατά την επιλογή εταιρείας Απεντομώσεων-Μυοκτονιών είναι καλό να λαμβάνετε υπόψη μερικά στοιχεία που θα συμβάλλουν στην καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Το 1801 ο γερμανός φυσικός Johann Wilhelm Ritter παρατήρησε πως αόρατες ακτίνες μετά το ιώδες άκρο του ορατού φάσματος ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικές στη σκούρυνση χαρτιού βουτηγμένου σε χλωριομένο ασήμι.

ΑΛΗΘΕΙΑ Το στρώμα μας είναι το μόνο προσωπικό αντικείμενο που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα, χειμώνα – καλοκαίρι, τουλάχιστον για 8 ώρες, περνώντας το 1/3 της ζωής μας πάνω του, γι’αυτό και είναι απαραίτητος ο ετήσιος σωστός καθαρισμός του.

Η καταπολέμηση εντόμων γίνεται με αερόλυμα πλήρους απελευθέρωσης εντομοκτόνο - ακαρεοκτόνο.

Ο τρόπος εφαρμογής έιναι ο εξής :

Μία πρώτη ενέργεια ενάντια σε μία προσβολή από ποντίκια είναι να προφυλάξετε, με τις απαραίτητες μονώσεις, την οικίας σας. Ένα ποντίκι είναι δυνατών να πέραση σε μια χαραμάδα μέχρι ένα εκατοστό λόγο ότι ο σκελετός του ποντικών είναι πολύ ευέλικτος.

1. Με όρο απεντόμωση θεωρούμε την εφαρμογή καταπολέμησης εντόμων. η απεντόμωση μπορεί να εφαρμοστεί σε κατοικούμενους χώρους , φρεάτια, κοινόχρηστους χώρους, εργοστάσια, εργοτάξια, καράβια, επαγγελματικούς χώρους κλπ

Η καταπολέμηση εντόμων γίνεται με αερόλυμα πλήρους απελευθέρωσης εντομοκτόνο - ακαρεοκτόνο. Ο τρόπος εφαρμογής έιναι ο εξής : Ανακινήστε τη συσκευασία Τοποθετήστε τη συσκευασία στο κέντρο του δωματίου Κλείστε πόρτες και παράθυρα Απομακρύνετε οικόσιτα ζώα, ωδικά πτηνά και ενυδρεία

1. Έντονη φαγούρα
2. Kνησμό
3. Συνεχές φτέρνισμα
4. Ξηροδερμία