Η εταιρία μας

Κορυφαία ποιότητα

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της καθαριότητας, είμαστε έτοιμοι να διώξουμε από την ιδιοκτησία σας όποια βρωμιά υπάρχει. Πιστεύουμε ότι όσο η ποιότητα καθαρισμού αυξάνεται τόσο αναβαθμίζεται και η ποιότητα ζωής μας!

Γρήγορος ρυθμός

Καταλαβαίνουμε ότι όταν μας προσλάβετε για να κάνουμε τον καθαρισμό, επιθυμείτε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο εργαζόμαστε πάντα με γρήγορο ρυθμό, τόσο όσο χρειάζεται χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα της εργασίας μας.

Πλήθος υπηρεσιών

Ό, τι κι αν θέλετε να καθαρίσετε - από ένα διαμέρισμα ή ένα σπίτι σε ένα γραφείο ή ακόμα και σε μια βιομηχανική αποθήκη, είμαστε σίγουροι ότι θα ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες σας. Επιπλέον παρέχουμε υπηρεσίες απολύμανσης, απεντόμωσης με στόχο την ολιστική καθαριότητα του χώρου.

Ευελιξία

Κατανοούμε ότι κάθε εταιρεία ή κάθε σπίτι είναι μοναδικά και έχουν διαφορετικές ανάγκες και προσδοκίες. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να βρούμε τις οικονομικά αποδοτικότερες λύσεις, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα επίπεδο υπηρεσιών που θα παράγει ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον εργασίας ή κατοικίας.

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Η εταιρία μας, μπορεί να εξυπηρετήσει όλο το Νομό Κορινθίας και το Νομό Αττικής, σε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών καθαρισμού επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.  Η Mr & Mrs Clean εξυπηρετεί διάφορους πελάτες σε ολόκληρο το Νομό Κορινθίας, όπως ενοικιαστές, ιδιοκτήτες σπιτιού, κτηματομεσίτες, διαχειριστές ακινήτων, εξωτερικούς χώρους, βιοτεχνίες και γραφεία. Από τη δημιουργία μας, θεωρούμαστε ως μια έντιμη, αξιόπιστη και κορυφαία εταιρία καθαρισμού που δεν προσφέρει παρά τα καλύτερα αποτελέσματα. Οι πιστοί μας πελάτες είναι μια απόδειξη για τους τέσσερις πυλώνες της εταιρείας μας: Ποιότητα, Αξιοπιστία, Συνέπεια και Ειλικρίνεια. Αυτοί όχι μόνο παρέχουν ένα καθαρό έδαφος για επιτυχία, αλλά δημιουργούν μια αξιόλογη σχέση με τους πελάτες μας.